free statistics Irene Schouten Schaatsen Skip to main content

Irene Schouten Schaatsen

Enfin we hebben in Nederland ook Jutta Leerdam en die is óók heel goed in schaatsen. 22 november 2018 1633 uur Aangepast 6 juli 2020 1652 uur Door Redactie Foto.


Geen Podiumplekken Voor Irene En Kelly Schouten Tijdens Kpn Marathon Cup Met Afbeeldingen Schaatsen Marathon Stavanger

Irene Schouten schaatst in Amsterdam zoals Mathieu van der Poel graag fietst.

Irene schouten schaatsen. Schouten ook oppermachtig bij eerste marathon in 600 dagen winst Den Hertog bij mannen. Schaatsster Irene Schouten verrast fans met blote fotos. Op de steilere stukken vloek ik vooral.

Schaatsster Irene Schouten 26 uit de kleren voor pikante fotoshoot. Irene Schouten goud en baanrecord op 5 kilometer hattrick Jutta Leerdam op 1000 meter Door onze Telesportredactie Updated 6 min geleden 14 min geleden in SCHAATSEN. Het was een masterclass schaatsen van Irene Schouten.

Irene Schouten beleeft in sportief opzicht een uitstekende week. Irene Schouten 26 uit Andijk is uit de kleren gegaan. Door Lisette van der Geest Als het aankomt op het schaatsen van een marathon in een reeds overvol schaatsweekend denkt Irene Schouten 29 altijd maar zo.

Dit keer staat Irene Schouten voor de lens een van de knapste sportvrouwen die ons land rijk is en begenadigd schaatsers met een hoopvolle toekomst. Liefde en familie zijn belangrijker. De tijdrit op de Stelvio een helletocht over 26 kilometer wordt dinsdag voor alle schaatsers een soort laatste examen van de stage die Team Zaanlander als springplank gebruikt naar de aanstaande schaatswinter.

Schaatsen wordt gezien als boerensport en Irene vindt dat stom. Irene Schouten heeft op de tweede dag van het NK afstanden in Thialf een bijzondere prestatie geleverd. Want Irene Schouten komt uit een ondernemersgezin.

Ze wilde weleens een foto van zichzelf zien waarop ze géén schaatspak draagt. Nog een paar dagen in Livigno en het trainingskamp waar Irene Schouten elk jaar het meest tegenop ziet is alweer voorbij. Haar gezin draaide om schaatsen en het West-Friese familiebedrijf dat jaarlijks 50 miljoen tulpen opkweekt maar.

Schaatster Irene Schouten in sexy shoot voor FHM. Het zelfvertrouwen van Irene Schouten kreeg een boost toen ze vorig seizoen als eerste Nederlandse ooit de wereldtitel veroverde op de 5000 meter. Ik wil hiermee laten zien dat dit ten onrechte is en dat we geen boerentrutjes zijn Om de stelling te ontkrachten hebben we helaas toch echt méér bewijs nodig van boerin Irene Schouten.

Maar de Noord-Hollandse kijkt door de gezondheidsproblemen van haar moeder met andere ogen naar die titels. Maar haar wereldtitel op de 5000 meter de eerste ooit voor een Nederlandse. Het leven van schaatskampioen Irene Schouten 28 staat op zn kop als haar moeder in 2016 een hersenbloeding krijgt.

De 29-jarige schaatsster stak op de 3000. Met een nieuw baanrecord bleef ze de concurrentie ruim zes seconden voor. Wij zijn doorgaans positief ingesteld creatief en zo komen we wel door de moeilijke tijden.

Topschaatser Irene Schouten in EOdoc Het leven gaat niet altijd over tulpen. Toch plaatst de bescheiden Noord-Hollandse zich. Onze collegas van FHM doen zo nu en dan een shoot met een dame waar we keer op keer een diepe buiging voor maken.

Irene Schouten domineerde op de 3 kilometer op de NK Afstanden. Aanvallend Wie zaterdagavond de uitslagen scant van de eerste marathon op ijs sinds eeuwen vanwege de corona-onderbreking zal bij de naam Irene Schouten schouderophalend en weer snel door het overige sportnieuws scrollen. Na haar hersenbloeding is moeder Jolanda Schouten nooit meer de oude geworden.

Annick Meijer FHM. Eerst Nederlands kampioen mass-start en twee dagen later ook nog prolongatie van haar nationale marathontitel op kunstijs. Vijf jaar lang zorgt Irene met haar familie voor haar hulpbehoevende moeder terwijl ze ondertussen hard werkt aan haar schaatscarrière en er.

Irene Schouten heeft zaterdag in Amsterdam de. Irene Schouten was de wanhoop nabij opgesloten in de bubbel terwijl Nederland genoot van schaatsen op natuurijs. Irene won namens Nederland een olympische medaille op de massasprint tijdens de Olympische Winterspelen van Pyeongchang.

Als je goed bent dan kan het wel.


Irene Schouten Veelste Sterk Voor Rest Van Het Veld Tijdens Kpn Marathon Cup Heerenveen Irene Marathon Sport


Irene Schouten Allround Ireneschouten Netherlands Schaatsen Fietsen


Irene Schouten Nk Kampioen Marathon Medemblik Actueel Marathon Irene Schaatsen


Irene Schouten Ongenaaktbaar In Wereldbekerfinale Massastart Irene Stavanger Zuid Korea


Irene Schouten Fiets Sport Vrouw


Irene Schouten Winterspelen Schaatsen Irene


Instagram Photo By Irene Schouten May 9 2016 At 3 23pm Utc Sport Vrouw


Irene Schouten Allround Ireneschouten Netherlands Modellen Afbeeldingen


Irene Schouten Olympische Winterspelen Winterspelen Olympische Spelen


Schaatsen Slechte Beurt Irene Schouten Op De 3km Schaatsen Irene Stavanger


Irene Schouten Mooie Vrouw Vrouw Schaatsen


Medemblik Actueel Schaatsen Eerste Wereldbeker Massastart Eindigd In Deceptie Voor Irene Schouten Olympische Spelen Schaatsen Irene


Pin Op Sport


Irene Schouten


Ondanks Afzegging Mag Irene Schouten Toch Naar De Word Cups Calgary Sport Irene


Openingsdag Molen De Hoop Wervershoof Met Irene Schouten Irene De Hoop Sport


Irene Schouten Mooie Vrouw Mooie Mensen Vrouw


Irene Schouten Mooie Vrouw Vrouw Schaatsen


Pin Op Orange Dutch Pride

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar